بهترین شهر ایران در تولید خرما زاهدی کجاست؟ آیا می دانید خرما زاهدی در بهبود مشکلات گوارشی به چه اندازه موثر است؟ خرما زاهدی قیروکارزین از بهترین و با کیفیت ترین خرما های تولید شده در ایران است.
خرما زاهدی در فصل های خاصی از سال از مناطقی نظیر شهرستان های جنوبی کشور برداشت می شود. این خرما در دسته ی خرماهای دیر رس و خشک طبقه بندی شده و از این رو فواید زیادی در صنعت صادرات و برخی دیگر از صنایع دارد.
خرما زاهدی که در مناطق تولیدی معمولا به قصب شهرت دارد، دارای فواید مصرف بسیار زیادی است که از جمله ی آن ها می توان به مفید بودن برای دستگاه گوارش و درمان برخی بیماری های مرتبط با آن اشاره کرد. از دیگر مزایای آن نیز جلوگیری از ریزش مو، صافی پوست و… است.

شهرستان قیر و کارزین واقع در استان فارس دارای مرغوب ترین نوع خرمای زاهدی است و خرما های آن از کیفیت و طعم بسیار خوبی بهره مند می باشند.
محصولات خرما در شهرستان قیروکارزین
شهرستان قیروکارزین با داشتن بالغ بر ۱۴هزار هکتار باغات مرکبات و خرما، سهم عظیمی از تولید خرما و مرکبات کشور را برعهده داشته که در حدود نود درصد آنها بصورت مکانیزه آبیاری میشوند.
برداشت خرما زاهدی در این شهرستان (قیر و کارزین) از اواخر شهریور ماه آغاز و سپس روانه ی بازار می شود.
خرمای زاهدی به دلیل خشک بودن آن، محصولی بسیار مناسب برای ذخیره و انبار داری است و به همین دلیل سهم زیادی از صادرات را به خودش اختصاص می دهد. از سوی دیگر این خرما (زاهدی) در کارگاه های شیرینی پزی و پخت نان های شیرین و… مصرف بالایی دارد و از آن در تولید سرکه و الکل نیز استفاده می شود.
خرما زاهدی از مرغوب ترین و خوش طعم ترین خرما های تولید شده در ایران است که سهم زیادی از مصرف داخلی را نیز از آن خود کرده است.