همه ساله در مناطق مختلفی از ایران تولیداتی نظیر خرما با فروش و مصرف بی نظیری رو به رو است. خرما زاهدی بهترین خرما در زمینه ذخیره، نگهداری و صادرات. نگهداری خرما زاهدی چه مزیت هایی برای تجار دارد و موارد مهم در ذخیره و سرمایه گذاری این محصول چیست؟
خرما زاهدی یکی از اقلام مختلف خرمای خشک به شمار می رود که در زمینه ی ذخیره سازی بسیار کاربردی و مقرون به صرفه است.
بنا بر سیاست های در نظر گرفته شده برای فروش هر چه بهتر و بیشتر خرما، این میوه (خرما زاهدی) یکی از گزینه های بسیار مناسب در این راستا محسوب می شود.
خرما زاهدی به این دلیل که در مجموعه ی خرما های خشک قرار دارد، دارای بیشترین قابلیت نگهداری و ذخیره سازی در انبار است. از طرفی صادرات این نوع خرما به علت عدم خرابی، زدگی، ترش شدگی و سالم ماندن طولانی مدت بسیار مقرون به صرفه و سودآور است.

خرمای زاهدی که در نواحی تولید آن به قصب نیز معروف است، خرمایی بسیار رسیده است و دارای رنگی قهوه ای مایل به کرمی است که از این خرما (زاهدی) می توان در صنعت های گوناگونی به ویژه در کارگاه های شیرینی پزی برای تولید شیرینی، برخی از انواع نان و کیک و… استفاده نمود.
نگه داری این نوع خرما به واسطه مقاومت آن در برابر سرما و گرما و خراب شدگی بسیار آسان بوده و نیازی به شرایط ویژه محیطی از قبیل دمای هوا، رطوبت، محل نگه داری و دیگر آیتم های مهم در نگهداری و ذخیره محصولاتی از این دست ندارد. این خرما در صورت ذخیره قابلیت این را دارد که تا ۵ سال نیز تازه بماند. از این رو گزینه ی مورد توجهی برای صادرات به کشور های دوردست است. خرما زاهدی در ایران نیز دارای مصرف بسیار بالایی است و بخش عمده ی تولیدات آن، به علت راحتی نگه داری و طعم بسیار خوب آن، به مصارف داخلی تعلق دارد.