خرما زاهدی کارتن ده کیلو گرمی و کارتن پنج کیلو گرمی در بازار خرما ایران بصورت عمده بسته بندی می شود. آیا می دانید بسته بندی خرما زاهدی به چه ابزاراتی نیاز دارد؟
خرمای زاهدی که در بسیاری مناطق به قصب معروف است از دسته ی خرما های خشک می باشد . خرما ها به دو دسته ی خرما های خشک و خرما های مرطوب که نرم تر هستند و قند کمتری دارند طبقه بندی می شوند.
این خصوصیت باعث می شود این نوع خرما ( زاهدی ) گزینه ی بسیار مناسبی برای صادرات باشد.
بسته بندی این خرما ساده بوده و به علت خشک بودن خرابی از قبیل جذب آلودگی، له شدگی، تخمیر یا به عبارتی ترش شدگی به بار نخواهد آورد و به راحتی ذخیره و نگه داری می شود.
از طرف دیگر برای بسته بندی خرمای زاهدی نیازی به ابزار و وسایل تخصصی و مختلفی نیست و این نوع خرما را می توان به سادگی در جعبه یا کارتن های خشک نگه داری کرد.
بسته بندی خرمای زاهدی صادراتی
خرمای زاهدی که در بازار های صادراتی عرضه می شود، غالبا از بسته بندی های کارتنی برخوردارند. بسته های کارتنی ۱۰ کیلو گرمی و بسته های کارتنی ۵ کیلو گرمی مناسبترین بسته های صادراتی در ایران هستند.

ایران از لحاظ صادرات خرما در بین تمامی کشور های صادر کننده رتبه ی دوم را از آن خود کرده است و به علت چهار فصل بودن و دارا بودن آب و هوای متناسب با رشد این نوع میوه کشور مناسبی برای تولید خرما به شمار می رود .
توجه به این نکته نیز ضروری است که با توجه به سهولت صادرات خرمای زاهدی عمده ی مصرف این خرما در همین کشور یعنی ایران است. مناطق جنوبی اعم از استان های فارس و بوشهر برای کشت و برداشت این خرما بسیار مناسب هستند و البته بخش عمده تولید را نیز به عهده دارند.
از موارد مصرف خرمای زاهدی یا قصب می توان استفاده در شیرینی پزی ها و کارگاه های تولید شیرینی و حتی مصرف خانگی به عنوان جایگزینی مناسب برای تنقلات مضر اشاره کرد .