خرما زاهدی از بهترین تولیدات داخلی به شمار می رود. آیا می دانید چرا خرما زاهدی بوشهر بهترین گزینه برای انبار داری و ذخیره به شمار می رود؟
کشور ایران دارای آب و هوایی چهار فصل و مناسب برای کشت محصولات متنوع، متناسب با هر نوع آب و هوایی است. برای مثال همزمان می توان در شهر های مختلف اقلامی مانند گردو، چای، برنج، مرکبات، خرما و… که هرکدام به شرایط اقلیمی خاصی نیاز دارند، کشت کرد. یکی از بهترین مناطق برای کشت خرما در ایران شهرستان های جنوبی نظیر شیراز، لار، بوشهر، قیر و کارزین و… است.

شهرستان های واقع در جنوب کشور، بهترین گزینه برای کشت و برداشت خرما زاهدی محسوب می شوند.
بوشهر از جمله مناطق گرمسیری است که خرما و به خصوص خرما زاهدی در آن به خوبی به عمل می آید و این خرما ( زاهدی) از کیفیت مطلوب و مرغوبی نیز بهره مند می باشد.
تولید خرما زاهدی در استان بوشهر
خرما زاهدی یکی از بهترین محصولات تولید شده در ایران است که مصارف زیادی در داخل کشور دارد و مهم تر از آن، گزینه ی معقول و پر سودی برای صادر کردن به کشور های هم جوار و همچنین مناطق دور دست تر است؛ زیرا این خرما دارای بافتی خشک است که کمتر مورد آسیب و خراب شدگی قرار می گیرد و به همین دلیل گزینه ی بسیار خوبی برای ذخیره و انبار داری است.
خرما زاهدی در طول پروسه ی صادرات کمترین ضرر را به صادر کننده رسانده و چه بسا سود حاصل از آن از بسیاری کالا های مصرفی دیگر نیز بیشتر می باشد.

خرمای زاهدی بوشهر طعمی بی نظیر دارد که قابل مصرف به همراه چایی و قهوه و جایگزین قند در بسیاری موارد است. همچنین خرما زاهدی برای مصرف روزانه ی افرادی نظیر مبتلایان به دیابت هم انتخاب خوب و نسبتا سالم تری است.